Sports de ca Nostra

ENTRENADORS DEL CD MANACOR 2014/2015

DSC_0020-350x233Així com es publiquen els calendaris de competicions dels 24 equips que el Club Esportiu Manacor presenta per la temporada 2014/2015 els entrenadors i preparadors físics planifiquen l’inici, metodología i objectius de cada categoria, des de prebenjamí fins a juvenil i Tercera Divisió.

De moment 3 equips, el Tercera Divisió, el juvenil Divisó d’Honor i el juvenil B han iniciat els entrenament combinant el terreny de joc de Na Capellera, la platja de Sa Coma i la pista d’atletisme. La propera setmana s’incorporen el juvenil C i els cadets i la resta de categories es sumaran durant el mes d’agost i principis del mes de setembre.El quadre d’entrenadors per la temporada 2014/2015 queda compost de la següent forma:

Prebenjamí
Rafel Roig i Bàrbara Amer

Benjamí
Guti, Mateu Rosselló, Joan Durán i Xesc Adrover 

Alevins
Txema Soler, Jaume Vadell, Pedro Mestre i Xisco Febrer 

Infantils
Miquel Escales, Tomeu Barceló, Miquel Nicolau, Joan Veny i Moha 

Cadets
Pedro Alejandro, Cristobal Torres, Txema Soler, Tomeu Morey i Joan Marí 

Juvenils
Pep Sansó, Jaume Vadell i José Luis Gallardo 

Tercera Divisió
Joan MayordomoPreparadors Físics (segons categoria):


Manel Timoner, Guiem Timoner, Pere Fernández i Joan Tomàs Bosch 

Psicòloga
Margalida Vives 

El primer equip en començar la lliga serà el Tercera Divisió, el proper dia 24 d’agost a Na Capellera i contra el Penya Ciutadella i el juvenil Divisió d’Honor s’estrenarà a Manacor dia 14 de setembre contra el San Francisco. També s’han publicat a principi d’aquesta setmana els calendaris Cadets de 1ª y 2ª regional que inclou el Manacor, Olimpic, Manacorins i Atc Manacor així com Infantil de 1ª Regional en representació del Manacor i Olimpic. 

Destacar també de la convocatòria de l’ESCOLETA DEL CD MANACOR per aquesta nova temporada per a nins i nines de 3 a 6 anys.

Fuente cd.manacor.es

Los comentarios están cerrados.