Sports de ca Nostra

El Genova guanya el triangular de Santanyí

untitledMolta calor al municipal de Santanyí, en l’estrena de l’equip aquesta temporada 2014-2015.

Triangular que suposava l’estrena de l’equip local coincidint amb les festes de Sant Jaume, amb uns dos-cents espectadors al camp, destacant la presència d’aficionats blanc i blaus també.

Amb el mercuri pujant fins als 30ºc i un sol de justícia, l’Atlètic Balears dirigit per Nico López ha jugat els primers 90 minuts, dividits en dues parts contra dos equips, l’amfitrió el Santanyí, i el Gènova, ambdós de regional preferent.

Típic començament de pretemporada amb força cares noves, jugadors a prova,  juvenils, i un equip diferent a cada part.

El triangular ha servit perquè el cos tècnic tregui les primeres conclusions, tot i que evidentment és massa prest per poder fer una anàlisi a fons. Es nota encara la manca de nivell físic, cal acoblar les peces sobre el tauler i a més, l’important ara, no és guanyar sinó que el mister vagi provant als jugadors, tant en la seva posició natural com en d’altres, que en cas de necessitat poden ocupar al llarg de la lliga.

Gènova 1 – 0 Atlètic Balears

IMG-20140727-WA0006

(Víctor, Alomar, Cristian, Álvaro, Manu, Torres, Guasp, Ripoll, Serra, Nacho i Tommy)

El primer partit ha tengut un clar dominador, l’Atlètic Balears, que ha estavellat fins a 3 vegades la pilota als pals, però en un corner a favor dels blanc i blaus, un contraatac dels locals ha acabat en el primer i únic gol del partit. Resultat doncs una mica enganyós, però que servirà per ajustar la mecànica defensiva, cosa absolutament normal en aquestes alçades del curs, i per recordar també, que no hi ha rival petit, ni partit guanyat. És ara, en partits com aquests, on han de sortir les errades i mancances, ja que hi ha temps de sobra per corregir-los.

Santanyí 0 – 2 Atlètic Balears

IMG-20140727-WA0010

(Perales, Nando, Moyà, Cifu, Mairata, Álvaro, Manu, Fabian, Carrascosa, Coll i Ignasi)

Els segons 45 minuts, han estat de nou de clar domini atlètic, però aquesta vegada han arribat els gols. Moyà, després d’una excel·lent passada de Nando, i Cifu han deixat el marcador amb el 0-2 definitiu. Precisament Moyà ha protagonitzat una de les poques incidències dels dos matxs en retirar-se commocionat després de rebre una pilotada a la cara.

Han debutat dos jugadors d’origen alemany, Tommy i Fabian, ambdós a prova. Els jugadors més destacats han estat Guasp a la banda dreta i també Nacho i Jordi Serra amb bons detalls tècnics.

Falta com és ben normal, perfilar un onze, preparar les jugades d’estratègia que tan bon resultat li donen a l’entrenador i no oblidar que els jugadors són conscients que no és ni el lloc ni el moment de forçar la maquina, la temporada serà llarga i força dura.

Los comentarios están cerrados.