Sports de ca Nostra

COMENÇA L’ACTIVITAT ESPORTIVA A NA CAPELLERA

Manacor Division de HonorDins aquests darrers dies els equips grans del CD Manacor, el Juvenil Divisió d’Honor i Tercera Divisió han començat l’activitat esportiva combinant entrenaments a platja, gimnàs, pista poliesportiva i camp de gespa. La temporada 2014-2015 comença així a temps amb entrenaments i sessions completes, bon ambient i amb renovada il·lusió i joventut.

Aquesta setmana es juguen els primers partits amistosos a Na Capellera d’aquests equips. En primer lloc el juvenil rebrà demà dimecres al Son Servera a partir de les 20 hores. El proper dissabte podrem veure també a Manacor al Juvenil que s’enfrontarà al Campos a les 17:30 hores i el Manacor de III Divisió rebrà també a Na Capellera a l’Escolar a les 19:30
Fuente CD.manacor

Los comentarios están cerrados.