Sports de ca Nostra

El C.F. Sóller encara la Tercera

1Les vacances ja s’han acabat per als jugadors de la primera plantilla del Club de Futbol Sóller. Aquesta setmana la plantilla ha tornat als entrenaments per tal d’encarar la nova temporada a la Tercera Divisió, després de l’esplèndida temporada de l’any passat que va servir per assolir la primera posició a la taula.

Durant la pretemporada l’equip treballarà generalment al Camp den Maiol. Tot i això, no es descarta realitzar sessions de carrera continua per l’exterior del camp municipal o al Port de Sóller.

Seran sis dies d’entrenaments setmanals i fins a vuit enfrontaments de pretemporada.

Dels vuit partits amistosos que jugarà l’equip en aquesta pretemporada tres es jugaran a Sóller davant La Victòria, La Salle juvenil i el Mallorca B, mentre que altres quatre es jugaran en terreny de joc visitant (Collerense, Gènova i els dos partits del torneig de l’Alqueria Blanca). L’amistós previst pel dimecres 13 d’agost encara està pendent de confirmar el nom del rival.

La lliga començarà el diumenge 24 d’agost, coincidint amb el dia de Sant Bartomeu. Per això l’equip ha demanat iniciar el curs com a local
saveu.cat

Los comentarios están cerrados.