Sports de ca Nostra

DANIEL SÁNCHEZ ( VALLDEMOSSA AT.), NOU JUGADOR DEL LLORET

33592El davanter centre, Daniel Sánchez Conde es va  convertir ahir en nou jugador de la UE.Lloret. Aquest jove  i preparat davanter de 24 anys que destaca per la seva rapidesa, tècnicament ben dotat, molt vertical en les seves accions, amb bon cop de pilota i una capacitat golejadora fora de tot dubte, ja que la emporada passada, es va convertir en el segon màxim golejador de  la segona regional, amb 27 gols i una mitjana de 0,8 gols per partit.  Es va iniciar al futbol base del Ramón Llull i La Salle,  també ha jugat al Sta.Catalina de Preferent i la darrera temporada va defensar els colors del Valldemossa At.    Esperem que la propera temporada tengui molta sort i com no, li donem la benvinguda.
Informa U.E. Lloret

Los comentarios están cerrados.