Sports de ca Nostra

Campeonato de España de Saltos Natación, el XIV Campeonato España de Verano Grupos de Edad i el LVI Campeonato España Absoluto de verano.

shugoEl tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, presentarà dilluns el Campeonato de España de Saltos Natación, el XIV Campeonato España de Verano Grupos de Edad i el LVI Campeonato España Absoluto de verano.

 

Hi assistiran també el president Federació Balear de Natació, Raúl García, el responsable del programa nacional de tecnificació de Salts de la RFEN, Donald Miranda, el director de Patrocinis de la Fundació per a l’Esport Balear del Govern, Antoni Fuster, el director Insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell, i 2 participants del Campionat del CN Mediterránea, Andreu Jaume y Cristina Inés.

 

 

Data: dilluns 14 de juliol de 2014

Hora: 11 h.

Lloc: Sala premsa de l’Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.