Sports de ca Nostra

PRIMERES RENOVACIONS A L’EQUIP EBA‏ del CCE Sant Lluís

pitu-tisi1-200x200Després de la confirmació del còs tècnic la setmana passada arríben les primeres renovacions a l’equip EBA del CCE Sant Lluís per la temporada 2014/2015.

La primera, la del reconegut base Pitu Jiménez, exjugador del Menorca Bàsquet, amb àmplia trajectòria al bàsquet profesional, i que per segona temporada consecutiva continuarà lligat al CCE Sant Lluís. Sense dubte una peça fonamental en el nou projecte d’EBA.

La segona la del jove jugador maonès, Mateo Pons. L’aler, procedent del CD Alcàzar, cumplirà així la seva tercera temporada. Un jugador que pot tenir molt de recorregut dins l’equip i amb plena implicació amb el club i el poble. A demés de jugar, Mateo col.labora amb la cantera lluissera, essent l’entrenador del premini masculí.

L’altre renovació confirmada és la del també maonès Cice Mercadal, que arribà al club de la mà d’en Xavi Carreras. L’escolta maonès es va formar en les categories inferiors del CB La Salle Maó, i formar part de l’equip d’EBA del CB Jovent d’Alaior. En Cice es un altre exemple d’implicació i compromís amb el CCE Sant Lluís.

Al llarg dels pròxims dies s’aniran tancant la resta de renovacions, que donaran forma a l’equip en la seva primera temporada a EBA. Es preten mantenir a la columna vertebral de l’equip que va obtenir l’ascens, per lo cual s’està treballant dur aquest dies desde el còs tècnic que dirigueix Joan Martínez Escala.

CCE Sant Lluís para Sportsdecanostra

 

Los comentarios están cerrados.