Casa Rural en Asturias. Reserva tus vacaciones al 630.938.965
Sports de ca Nostra

Miquel Ripoll Guayta, 5ª incorporació del At. Balears

Miguel Ripoll Guayta (con la Selección balear 2013)El  jugador Miquel Ripoll Guayta (1993) s’incorpora a la disciplina de l’Atlètic Balears. El davanter, de 21 anys, va jugar les dues darreres campanyes a les files de l’Alcudia de 3ª divisió. En la temporada 2013-14 va aconseguir 22 gols en 31 partits (promedi 0,7 gols per partit). A més, ha jugat a les categoríes inferiors del Reial Mallorca (incluint Divisió d’Honor) i al Poblense (Juvenil Nacional).

Miquel Ripoll és la quinta incorporació de la plantilla blanc-i-blava per la temporada 2014-15. Es suma als fixatges de Jaime Hernandez, Alfonso Artabe, Nando Ramón,  i Jose Perales.

Los comentarios están cerrados.