Sports de ca Nostra

Cinc nous en el primer equip del C.F. Sóller ; Guillem Cañellas, Marc Torres, Ramon Vallespir, Enrique Pertusatti i Miguel Ángel González ‘Flequi’

1313FutbolGuillem Cañellas, Marc Torres, Ramon Vallespir, Enrique Pertusatti i Miguel Ángel González ‘Flequi’ són les cinc cares noves que ha presentat el Club de Futbol Sóller de cara a la propera temporada. Dimecres, en un acte celebrat sobre la gespa del Camp den Maiol, directiva i cos tècnic donaren a conèixer la identitat dels jugadors que s’han fitxat fins a hores d’ara.

Guillem Cañellas i Marc Torres arriben al Sóller procedents del C.F. Port de Sóller. Ambdós ja havien defensat la camiseta de l’equip en etapes anteriors i ara, després de vàries temporades al Port, tornen a l’equip dirigit per Isidro Marín. Tant Torres com Cañellas poden jugar a diferents demarcacions. El primer ho pot fer al centre de la defensa o com a migcampista, mentre que Guillem Cañellas pot jugar a diversos llocs del centre del camp.

Pel que fa als jugadors forans que s’han incorporat, el club disposarà de dos nous porters: Ramon Vallespir i Enrique Pertusatti. Vallespir arriba al C.F. Sóller procedent del Llosetense i compta amb experiència a Tercera Divisió. Anteriorment, també va militar al Xilvar i al Poblense. Pertusatti, per la seva banda, ha militat en el Joventut Bunyola i aquesta darrera temporada en el Lloret.

Finalment, Miguel Ángel González ‘Flequi’ es presenta com un migcampista molt tècnic. En la seva carrera futbolística ha militat en el Santa Ponça de Tercera Divisió, i després d’uns anys a Barcelona on va estudiar, va defensar els colors del Sant Marçal, Independiente i La Unión.
Veu de Soller

Los comentarios están cerrados.