Sports de ca Nostra

Noves Incorporacions Pretemporada en el Baleares

escudo at balearesLes noves incorporacions son els jugadors Manu Ferrando (Central/Lateral), Jaume Moyà (Mitjapunta) i Toni Torres (Davanter) faràn la pretemporada amb la primera plantilla de l’Atlètic Balears. Els tres han finalitzat la seva etapa com a juvenils aquest any. A més, no es descarta que qualque jugador del Juvenil Divisó d’Honor s’incorpori també a la pretemporada del primer equip.

Queridos compañeros, les informamos que los jugadores Manu Ferrando (Central/Lateral), Jaume Moyà (Mediapunta) y Toni Torres (Delantero) harán la pretemporada con la primera plantilla del Atlético Baleares. Los tres han finalizado su etapa como juveniles este año. Además, no se descarta que algún jugador del Juvenil División de Honor se incorpore también a la pretemporada del primer equipo .
fiestadeportiva

Los comentarios están cerrados.