Sports de ca Nostra

V Cursa Sant Victorià 2014

untitledLa sortida de la cursa es donarà amb puntualitat per tal d’evitar més calor de la necessària. Es prega a les persones participants màxima puntualitat i agilitat en el tràmit de recollida de dorsal.

Entitats organitzadores:

Ajuntament de Campanet – Club Esportiu Campanet

Sortida i arribada:

Cursa: Plaça Major de Campanet, a les 10:00 hores de dissabte 5 de Juliol de 2014 Marxa a peu: Plaça Major de Campanet, a les 10:05 hores de dissabte 5 de Juliol de 2014 

 

Tant la cursa com la marxa a peu no podrán sobrepassar l’hora i mitja després de la sortida. 

Preu:

La inscripció serà de 3€ per els participants no residents a Campanet i gratuït per els residents a través de la plataforma Elitechip. El lloguer del chip serà de 2€.

Inscripcions:

A la web d’Elitechip fins el divendres 4 de juliol de 2014 a les 22 h. Els residents a Campanet, han de passar a cercar el codi que ho certifica a l’Ajuntament de Campanet i introduir-lo a l’hora de la inscripció via web.

Edat mínima:

18 anys complits el dia de la cursa, amb autorització signada pels pares o tutors els menors d’edat, que s’haurà d’entregar a la recollida del dorsal. Es recomana que els esportistes veterans hagin passat una prova prèvia d’aptitud.

Recorregut:

Distància de 8.200 metres (amb un desnivell acumulat de 120 metres) per carrers i carreteres de Campanet, amb regulació del trànsit.

Documentación

Reglament_2014.pdf 153 Kb.

1 seg. (ADSL 1Mb).
Recorregut2014.pdf 228 Kb.

2 seg. (ADSL 1Mb).
flyer.pdf 101 Kb.

1 seg. (ADSL 1Mb).

Los comentarios están cerrados.