Sports de ca Nostra

III Torneig volei platja Festes de Sant Marçal 2014, C. Voley Portol

10492540_10152571971675159_6022281777252971096_nRes millor per resumir el Torneig que un gran reportatge fotogràfic i dos vídeos, un editat per l’Ajuntament de Marratxí i l’altre pels nostres amics de Canal 4, concretament del programa Rodamón.  

 

Clicau aquí per accedir al reportatge fotogràfic

 

Clicau aquí per accedir al vídeo del torneig editat per l’Ajuntament de Marratxí

 

Clicau aquí per accedir al vídeo del torneig editat per Canal 4, programa Rodamón

 

Mil gràcies a tots, tant a l’Ajuntament de Marratxí per les meravelloses pistes de Son Caulelles, a tots els participants per fer possible aquests increïbles capvespres de volei, al públic assistent que anima tot el temps, als familiars que sempre fan acte de presència i no se’n perden una i ,a Canal 4, en especial a n’en Biel Sanchez del programa Rodamón, per ajudar-nos en la difusió del nostre estimat esport.

C.V. Portol

Los comentarios están cerrados.