Sports de ca Nostra

EL CENTRE-CAMPISTA XISCO ROIG (Espanya), FITXA PER LA U.E.LLORET

32492El mig-centre Xisco Roig López, es converteix en el  tercer reforç oficial del nostre equip per la propera temporada. Aquest jugador de 23 anys va començar al futbol base del Espanya de Llucmajor, per després donar el bot al RCD.Mallorca, on va estar durant cinc  temporades, fins fitxar de nou pel Espanya a juvenil autonòmica. També ha defensat els colors del Algaida a  2 ª Regional i aquesta darrera temporada ho ha fet en el Espanya de Llucmajor de Preferent. El seu joc destaca per la seva contundència i força en el    tall, excel•lent en les pilotes per alt i també per la seva facilitat en la sortida de pilota. Donam la benvinguda a aquest brau jugador i li desitgem    molta sort en la seva nova etapa
U.E.Lloret

Los comentarios están cerrados.