Sports de ca Nostra

EQUIPS DE PRIMERA REGIONAL TEMP.2014-2015

32411Encara que de manera provisional ja que pot haver  baixes de darrera hora, a dia d’avui aquests són els  equips que formaran la Primera Regional, la propera  temporada 2014-2015.   Es preveu una lliga molt competitiva ja que hi ha molts  equips que generalment donen molta guerra en aquesta categoria. Els descensos de preferent d’equips com  Arenal, Binissalem i Son Ferrer que a priori sempre solen  formar grans equips, la faran més difícil si cap. Els    ascensos de Segona Regional són una incògnita, però vam rebre amb especial afecte l’ascens dels nostres veïns de Pina, que per primera vegada ens oferirà un derbi, però aquesta vegada oficial.  Sort a tots, i especialment i com és de suposar, als nostres.

WWW.UELLORET.COM

Los comentarios están cerrados.