Sports de ca Nostra

C.E. Escolar ; Campus d’Estiu

Ja queda menys per el Campus d’Estiu. Avui ens han confirmat dues visites més, en Jaume Moll, ex-jugador del CE Escolar i actualment PF dels juvenils del RCD Mallorca i Pep Barceló, entrenador amb Nivell 3 de la UE Alcudia.

Vos informam que aquest cap de setmana s’han pogut concretar les visites al Campus d’Estiu que tindrà lloc entre el 23 i 27 de juny d’en Abdón Prats ex del Mallorca i actualment al Burgos CF on ha marcat 13 gols i d’en Xavi Ginard ex porter de l’Atletico Baleares on ha aconseguit el Zamora de la categoria i que enguany ha fitxat per el Veria FC de la lliga grega.
web CE Escolar

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.