Sports de ca Nostra

Noticies; Atlètic De Ciutadella CF

escudo-at-ciutadella-rf_26483A poc a poc i en bones anam perfilant la propera temporada, no sense abans tancar aquesta entre acords de filiació, de traspasos, de canvis d’alguns directius i de quadrar uns nombres que començen a semblar-se als que preveiem a principi de temporada. Mentre, en l’especte esportiu, ja s’han tancat les primeres renovacions, es negocia les de la resta i a l’hora es pentina un mercat difícil però on …encara hi ha bons jugadors que donaran forçes alegries a la nostre afició. No direm cap nom, ni un; doncs l’any passat se’n van donar alguns per fets que finalment no van quedar. Però insistim, tindrem un molt bon equip per competir a la Regional Preferent. A més, la secció femenina de futbol ja està començant a renovar jugadores per mirar de seguir en les posicions altes de la tabla. No oblidam tampoc els molts projectes que té també la secció d’handbol, tant masculina com sobre tot femenina. I com és natural esperam amb els braços oberts els nous equips, provinents del Dosa, que enguany defensaran la nostra camiseta. Molta feina per fer, així que a poc a poc i en bones. Aúpa Atlètic!!! Facebook at ciutadella

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.