Sports de ca Nostra

80 KARATEQUES SE LA JUGUEN DISSABTE AL FÍSICS AMB ELS EXAMENS D’ASCENS DE CINTURÓ‏

karateSerà aquest pròxim dissabte matí un dia de nirvis i il·lusions al  gimnàs FÍSICS de Ciutadella. Un total de 80 alumnes de karate d’edat  compreses entre els 3 i els 39 anys partiparan en els examens de  cinturons, otorgant-se fins al cinturó marró aquest cap de setmana.
Serà entre les 9 i les 15 hores més o manco quan aniran passan un per un tots els karateques del FÍSICS, davant un jurat format pels veterans Pere Calafat i Jesús Triay ‘Shuto’. Cada alumne  desenvoluparà algunes tècniques, a porta tancada, per conquistar als  examinadors i aconseguir donar un nou pas dins el món del karate.
En acabar, festa grossa al gimnàs per celebrar els èxits del dia.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.