Sports de ca Nostra

El campus “Frontera”, una oportunitat única per als jugadors de Menorca a mitat de preu

campus-xavi-garcia-200x200Xavi Garcia i el seu grup d’amics entrenadors han elegit de nou Menorca, i concretament Sant Lluís, per fer realitat la segona edició del campus internacional de bàsquet “Frontera”. Del 30 de juny al 5 de juliol, las instal·lacions del Poliesportiu Municipal Ses Canaletes viuran unes sessions intenses, professionals i molt entretingudes on es fusionaran la preparació tècnica (fonaments) amb les habilitats mentals i les emocions, però també amb la parla d’un idioma tan internacional i bàsic avui en dia com l’anglès.

L’empresa coordinadora d’aquest esdeveniment de màxim nivell, Transformación Deportiva, ofereix per a la ocasió –única i que haurien de saber aprofitar els clubs i jugadors de l’illa- la possibilitat per als esportistes (masculins i femenins) de Menorca de participar-hi per la mitat de la inscripció inicial.

A Xavi Garcia l’acompanyaran en el desenvolupament del programa previst –de 8 hores diàries, una jornada laboralment esportiva- tècnics de prestigi i reconeguda vàlua en el terreny de la formació com Ricard Casas, Anna Montañana, Félix Bañobre, Jorge Álvarez, Dídac Herrero, Xavi Espin, Antonio Pérez i Rafa Sempere. També està confirmada la participació activa del fins ara coordinador de l’escola del CCE Sant Lluís, Ignasi Jover. Un valor afegit.

Si a la primera edició, “Frontera” va ser un referent esportiu per posar en el mapa internacional Sant Lluís i Menorca amb la presència de joves promeses desplaçades expressament de Dinamarca, Islàndia i Argentina, a dia d’avui ja està confirmat que es repetirà presència danesa.

“Frontera” pretén ser un pont factible cap als somnis dels esportistes en edat de formació i talent per créixer en els seus límits i superar-los.

Per a més informació podeu contactar amb info@xaviergarcia.com

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Los comentarios están cerrados.