Sports de ca Nostra

VOLEI PLATJA : TERCER LLOC DEL SÓLLER B A PALMANOVA

5El nostre equip infantil femení CVS FET A SÓLLER va participar a la segona prova del Campionat de Mallorca de Voleï Platja celebrat el passat dissabte a Palmanova. El Sóller A es va inscriure en la prova però no va poder participar ja que una de les seves jugadores es va posar malalta i no va poder jugar.

En canvi el que va poder disputar la competició va ser el Sóller B que va aconseguir una meritòria tercera posició, després de classificar-se en segon lloc en la fase de grups, guanyant a Artà A per 2-0, al Cide B pel mateix marcador 2-0, i perdent davant el Manacor 2-0. Amb aquests resultats arribaren a la semifinal i va tocar jugar amb el Cide A, aconseguint guanyar el primer set i perden els altres dos.

Això els deixava en la lluita pel tercer i quart lloc davant l’Artà A, guanyant amb claredat i aconseguint aquest tercer lloc. La propera setmana es jugarà la tercera prova a Capdepera, en concret a l’Hotel de Sa Font de Sa Cala. Molta sort!.
Fuente CV.Soller

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.