Sports de ca Nostra

Deu membres del Físics Ciutadella i dos de l’Spirit Alaior, en mans de dos italians de prestigi‏

Outlook.com KARATE AMB ITALIANSAquest passat  cap de setmana fins a 10 membres del gimnàs Físics Ciutadella, amb el director tècnic Jesús Triay ‘Shuto’ al capdavant, i altres dos de l’Spirit Alaior dirigit pel ciutadellenc Dani Pérez, han participat en un interessant curs a Pollença (Mallorca) dirigit pel campió del món de karate (2006 i 2008) en categoria kumite +84, Stefa Stefano Maniscalco i el també campió mundial (2006 i 2012) en kumite -75kg, Luigi Busa. En aquest prestigiós curs de karate es van treballar els passats dies factors molt importants en el karate d’alta competició com l’estratègia, velocitat, potència etc… I gràcies a aquest viatge els membres del Físics Ciutadella i Spirit Alaior poden portar a la illa formes diferents de treballar aquests factors.

Foto: Els 12 menorquins, amb els dos cracks italians.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.