Sports de ca Nostra

FASE D’ASCENS A TERCERA. FERRE 1 – SON CLADERA 0.

P7031706Avui capvespre en el partit de tornada de la fase d’ascens a tercera divisió hem guanyat 1 a 0 en el Son Cladera, no hem pogut remuntar l’injust 3 a 0 de l’anada, peró els jugadors que entrena Pere Vadell s’han buidat i ho han donat tot desde l’inici posant ritme i intensitat per remuntar, davant l’equip mallorquí ha vingut a fer el seu partit, tancat en defensa, i aturant el joc constantment, peró nosaltres hem intentat anar a lo nostro, amb 3 bones arribades durant el primer temps, a pilota aturada han arribat 2 rematades de Oscar Meliton i una altra de Toni Rodriguez,dins l’area també hi ha hagut un parell de jugades embarullades que no hem pogut arribar a rematar amb precisió.

L’equip ha sortit a per totes en el segon temps i hem tancat l’equip rival dins l’area amb 2 aproximacions que no hem pogut rematar, peró finalment en el minut 14 ha arribat el gol que ha fet en Toni Catalá, hi quedava mitja hora per endavant peró, no hem pogut jugar amb continuitat per les continues interrupcions i perdues de temps del Son Cladera que ha fet el que més li interessava, fins el final els jugadors amb un gran esforç han intentat en arribades per la banda i pilotes llargues fer el segon gol que hagués donat emoció, no ha pogut ser peró no ens queda més que felicitar a l’equip per la gran temporada que ha fet guanyant copa i lliga i fins el darrer partit donant ho tot, també a la nostra afició que avui ha animat l’equip i premiat amb aplaudiments quan ha acabat el partit, ara un merescut descans que el més d’agost iniciarém la pretemporada i de nou sortir a per totes.
Ara tocara planificar i tancar la plantilla amb les renovacions i novetats que hi pugui haver.

Los comentarios están cerrados.