Sports de ca Nostra

Torneig de sa Llum , Pep Collet deja la Presidencia

Torneo La Luz Montuiri

Torneo La Luz Montuiri

Després de cinc anys al capdavant del Torneig de sa Llum, he decidit que ha arribat l’hora de deixar de ser el president de tan important Torneig.

Crec que ha acabat la meva etapa, que no tenc la força i motivació que el Torneig mereix, etapa que puc qualificar d’enriquidora i molt gratificant, evidentment tot és millorable i segur que hi ha hagut errades. Vull agrair primer de tot la confiança i l’oportunitat que  en el seu moment em va donar el C.E.Montuïri de la mà de J. Toni Ramonell i J.Toni Payeras. A Tofol Andreu, anterior president, també a totes les persones que de forma desinteressada fan any rere any que el Torneig sigui possible ( delegats, periodistes, taquillers, fotògraf, encarregat de material, cosidores, banda de música, protecció civil) No els vull anomenar perque segur que en deixaria algun. Animar a la persona o persones que a partir d’ara tiraran endavant aquest vaixell que fa 42 anys que navega, posar-me a la seva disposició i ben segur que encara me queda molt per fer en el Torneig de sa llum.

Pep Mas Tugores.

Los comentarios están cerrados.