Sports de ca Nostra

CAMPIONATS DE VOLEI PLATJA INFANTIL I CADET (12 i 13 de juliol, a la platja d’Alcúdia.)

felices-a-los-ninos-de-voleibol-de-playa-de-vectores-de-movimiento-de-material_15-5969Pel  present, la FVBIB convoca el campionat de Mallorca, Menorca i Eivissa, per  clubs, així com el de Balears 2014 de vòlei platja, per a les categories  infantil i cadet.
Per tal  de donar més rellevància i promocionar dia a dia més el nostre esport a la  platja, al mateix temps que donar la oportunitat de disputar un campionat amb  més jornades i conseqüentment que els jugadors gaudeixin d’un major nombre de  partits, la Junta directiva ha considerat ampliar el nombre de jornades a les   fases prèvies del campionat, a disputar independentment  a cada una de les  illes per arribar a un quadro final o campionat de Balears, que es disputarà a  Mallorca el 12 i 13 de juliol, a la platja d’Alcúdia.
Menorca, Eivissa i  Formentera, organitzaran les seves fases prèvies independentment,  finalitzant-les abans del 10 de juliol i comunicant a la FVBIB els equips  classificats a cada una de les categories.
 Pel  que fa referencia al campionat de Mallorca les seus i dates de celebració seran  les següents:
1.       S’Illot (Manacor),  el 31 de maig a les 10:00 h, organitza el CV Manacor
2.       Palma nova  (Calvià), el 7 de juny a les 10:00 h, organitza el CV Ciutat CIDE
3.       Beach Center  Mallorca (Font de Sa Cala-Capdepera), el 14 de juny a les 10:00 h, organitza el  Beach Center Mallorca
Aquestes proves  classificaran als equips de les categories infantil i cadet, masculines i  femenines, PER CLUBS pel campionats d’Espanya i es regiran per les Normes de  Competició de la RFEVB per aquestes categories i les normes especifiques que us  adjuntem.
Adjuntos:
NORMES ESPECIFIQUES DEL CAMPIONAT DE MALLORCA DE VOLEI PLATJA INFANTIL I CADET DE CLUBS.pdf

Los comentarios están cerrados.