Sports de ca Nostra

FASE D’ASCENS A TERCERA. SON CLADERA 3 – FERRE 0.

DSC_0185 Ahir en el debut en la fase d’ascens vam perdre per 3 a 0, un resultat massa abultat per com va anar el partit, tot i el marcador esteim convençuts que dins el nostre camp l’equip no ha dit la darrera paraula i sortira a per totes, sera molt dificil peró ho intentarém amb l’ajuda del public. Ahir ens vam trobar un camp molt petit i un equip jove molt incomode, que va presionar bé, peró nosaltres sempre vam donar la cara i no vam tenir encert en les nostres ocasions, el partit va tenir un moment decisiu quan en el minut 18 ens van pitar un penal molt discutible i ens van fer el primer gol, aixó va donar més tranquilitat a el Son Cladera per poder fer el seu joc, nosaltres tapavém bé i vam intentar sorprendre a la seva defensa, peró en el darrer minut del primer temps ens van fer el 2 a 0, va ser un cop dur. En l’inici del segon temps l’equip mallorquí es va trobar amb el tercer gol, peró l’equip va voler reaccionar i vam disposar de un penal que no vam poder convertir, a més de un parell de bones ocasions de Xavi Barber i Helenio, l’equip no mereixia aquest resultat. Pero ara queda pensar en la tornada i fer del nostre camp un fortí, i jugar-nos ho sortint amb intensitat desde l’inici i poder marcar un gol rapid i que la eliminatoria es posi emocionant, com sempre en aquests partits d’ascens a tercera els equips mallorquins tenen un bon nivell i no es fácil afrontar els partits dins el seus camps, en que és te que saber competir molt be, que les coses surtin i tenir un poc de sort, peró l’equip no va deixar de lluitar i diumenge ho intentará de remontar.
Diumenge 1 de juny a les 16:30 hores. CE FERRERIES – SON CLADERA., a per la remuntada!!!

Los comentarios están cerrados.