Sports de ca Nostra

Noticias del Club Voley Soller

5Els nostres dos infantils del Club Volei Sóller tindran l’orgull de passejar el nom del nostre poble, en els campionats estatals que començaran aquest dimecres dia 21 i que acabaran el proper diumenge dia 25.

 

El conjunt masculí de CVS Aqualia Sóller jugarà a la ciutat d’Almeria, enquadrat al grup C i començarà a jugar el proper dia 21 a les 11.30 h davant el conjunt gallec del Jealsa Boiro. Després per la tarda li tocarà jugar a las 17,30 h davant el conjunt Murcià de el Tio Pencho de Murcia i per acabar la seva participació en aquesta primera fase jugarà el dia 22 a les 10,30 h contra el potent conjunt català de Escola Freta CV Mataró.
Si s’aconsegueix quedar entre el 2 primers del grup es jugarà pels llocs 1-12 i si no es jugarà per quedar entre els llocs 13 i 24. Com sempre, el nostre equip es desplaçarà a Almeria amb tota l’ilusio del món per fer un bon paper, tot i saber que es molt difícil repetir el subcampionat d’Espanya que es va aconseguir l’any passat a Cuenca, però segur que el sollerics es deixaran la pell damunt la pista d’Almeria.
I per altra banda, el nostre equip CVS FET A SOLLER, després de guanyar de forma brillant els campionats de Mallorca i de Balears, es disposa a afrontar amb molta il·lusió i ganes el Campionat d’Espanya infantil en categoria femenina que es celebra a Castellón de la Plana, on estarà enquadrat en el grup B, disputant el seu primer partit davant el campió gallec i un dels favorits com es AD Pinguela a les 9,00 h del dematí de dimecres dia 21, el segon partit el jugarà el mateix dimecres a les 16,30 h contra l’equip Asturià del CID Jovellanos i l’últim partit de la primera fase el jugarà una altra vegada a las 9,00 h del dematí del dijous davant el campió Canari, com es  l’Univol Bregador.
Desprès d’aquesta primera fase i en funció de la classificació del grup es jugarà del 1-12 si aconsegueix quedar dins el dos primers del grup i jugarà del 13-24 si queda entre el dos darrers del grup.
Vos anirem informant del partit a partit en el nostre facebook. Estam segur que els dos equips ho donaran tot. Molta sort!!…

Los comentarios están cerrados.