Sports de ca Nostra

El C.F.Soller campió de Lliga y nou equip de Tercera

DSCF9526bEl C.F. Sóller ha aconseguit aquest diumenge el títol de campió de lliga  i ha assolit l’anhelat ascens a Tercera Divisió després de golejar per  4-0 a l’Esporles en un gran partit disputat davant centenars  d’aficionats que han poblat la tribuna i els laterals del Camp den  Maiol.

Els sollerics han sumat així els tres punts que els  faltaven per ser campions, gràcies als gols aconseguits per Xisco  Cladera, Tomeu Reynés, Àlex Mayans i Marcos Mayol.

En acabar el  partit s’ha desfet la celebració sobre la gespa del municipal. Allà, el  capità de l’equip, Tomeu Reynés, ha recollit el trofeu corresponent al  dia de la Fira de mans de les Valentes Dones. Seguidament, la festa ha  continuat dintre dels vestidors.

Més tard, els jugadors han  visitat la seu de l’Ajuntament de Sóller, on han arribat al capdamunt  d’un camió. Des de la balconada de les Cases de la Vila han saludat els  aficionats congregats a la Plaça de la Constitució.
Veu de Soller

Los comentarios están cerrados.