Sports de ca Nostra

SENTIDA CERIMÒNIA DELS CINTURONS NEGRES AL FÍSICS CIUTADELLA‏

CINTURONS 1Aquests passats dies les instal·lacions del dinàmic gimnàs FÍSICS CIUTADELLA van ser escenari d’una emotiva cerimònia de cinturons negres, moment en el que els karateques fan el canvi de cinturó. I un bon grapat d’esportistes del club de Ciutadella van poder viure aquest moment que va estar presidit i dirigit pel gran mestre, 6 Dan, Pere Calafat, de la pròpia entitat.

Destacable el 5 Dan aconseguit pel director tècnic del club, Jesús Triay ‘Shuto’, que es converteix amb l’únic menoquí que el té. A la vegada, els també membres del FÍSICS CIUTADELLA, Tonio Fernández i Toni Ribot, aconseguien el 3 Dan; Jesús Triay ‘Shutín’, el 2 Dan i Víctor Lapuente el 1 Dan.

I en una nit per a enmarcar per al club de Ciutadella, Laia Taltavull, Jordi Triay, Francesc Sanz, Jordan Lee i Víctor Marquès, la gran pedrera del club, veien com Pere Calafat els penjava els corresponents cinturons negres aconseguits el passat cap de setmana al Pavelló Municipal de Ciutadella.

Un FÍSICS CIUTADELLA que mica en mica es converteix en tot un referent ja a les Illes Balears en quant a formació i titlacions dels seus tècnics i esportistes.

Fotos: Sisca Coll
FÍSICS CIUTADELLA PER SPORTSDECANOSTRA

CINTURONS 2 CINTURONS 1CINTURONS 3 CINTURONS 4 CINTURONS 5

Los comentarios están cerrados.