Sports de ca Nostra

REUNIÓ AMB LA DELEGADA DEL GOVERN, TERESA PALMER

CapturaEl president Miquel Bestard, acompanyat pel representant dels àrbitres de Balears, va rebre el suport de la delegada per millorar la seguretat davant les agressions
En la reunió mantenguda a la seu de la Delegació del Govern el president de la FFIB va explicar a la delegada la campanya de la FFIB, que du el lema “INSULTAR ÉS DE COVARDS, AGREDIR DE DELINQÜENTS”. La campanya s’ha posat en marxa recentment arran d’algunes agressions als àrbitres, sobretot per gent del públic.
Teresa Palmer se va mostrar molt d’acord amb l’objectiu de la iniciativa, que vol posar remei als insults que des de la grada se fa als jutges esportius, fins i tot en competicions de Futbol Base.
La delegada va admetre que quan els que agredeixen no són federats (jugadors o directius) correspon a la justícia ordinària la gestió dels incidents i l’aplicació de sancions, i se va comprometre a donar suport a la Federació i al Comitè d’Àrbitres en la prevenció i erradicació d’aquests casos lamentables.
En dies posteriors la delegació del Govern propiciarà més reunions entre la FFIB i els càrrecs de la Guàrdia Civil per millorar la seguretat en els recintes esportius i per atendre les peticions d’ajuda que arribin del Comitè d’Àrbitres. (Fuente FFIB)

Los comentarios están cerrados.