Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Arta

Cares contentes i de satisfacció a una temporada fructífera i profitosa. Els nostres infantils amb la cara ben alta, van recullir els guardons corresponents a la classificació Balear. Orgullós d’haver canviat en les vides d’aquestes 12 persones, una nova manera d’entendre l’esport, tots els que coneixem com treballa aquest equip, entenem el lema que persegueix, un lema que es veu en la manera d’actuar del nins en fets demostrables i sincers. Com a tècnic vuldria agraïr a les …mares i pares, a l’entitat, al nostre gran ajudant BigMat Agrupació, i sobretot als protagonistes, els jugadors, que hagin cunfiat i així ho sent amb la meva tasca, una tasca que de moment es centra en sembrar un petit hortet de manera perfectament disenyada i estructurada per recullir en un futur bones hortalisses sense ajuda d’additius ni conservants.

Salut i enhorabona família!

Los comentarios están cerrados.