Sports de ca Nostra

CAMPUS C.D. MANACOR DIRIGIT PER MIQUEL ANGEL NADAL.

cartell campusobjectius de  la campanya “ENTRE TOTS, SALVEM EL CD MANACOR” i entre el que destaca com a punts forts la GRAN RIFA CD MANACOR  i el proper CAMPUS DE FUTBOL DE SETMANA SANTA DIRIGIT PER MIQUEL ANGEL NADAL.

Els dos pintors manacorins RIERA FERRARI i SITGES FEBRER, s’han sumat a la presentació de l’acte col.laborant amb el Club amb la donació de dues grans obres per la rifa, que juntament amb 1.000 euros per un viatge a escollir per l’únic guanyador del sorteig de l’ONCE del 31 de maig de 2014, servirà a l’entitat manacorina per reconduïr la situació econòmica actual, i per la que la nova Junta Gestora treballa des de la seva entrada el passat dia 1 de març. La donació per bitllet serà de 5 euros i es confia dins les properes setmanes amb la màxima col.laboració de tota l’estructura esportiva, socis, aficionats i dels manacorins en general.
Dins l’àmbit esportiu el CAMPUS DE SETMANA SANTA dirigit per MIQUEL ANGEL NADAL completarà la segona d’aquestes grans iniciatives proposades entre els dies 22 a 25 d’abril al camp de futbol de Na Capellera. El futbolista Miquel Angel Nadal representa un dels valors més forts de la junta i del club pel que compartirà la seva formació, valors i experiència amb tots els nins i nines de 5 a 14 anys de la comarca. Les inscripcions es poden realitzar a les oficines de Na Capellera de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 hores i el preu que inclou, entrepà, beguda, samarreta i assegurança, es de 80 euros (70 pels jugadors del Manacor i 60 pels germans). Les jornades seràn de 5 hores diàries, de 9 a 14 hores, amb opció d’entrada gratuita a les 8 h. Per aquesta activitat s’ha comptat amb la col.laboració de patrocinadors com BANC DE SABADELL, RAVANETTO, HIPER CENTRO, SILLERIA LLEVANT i EL CAFÈ PALAU.
PRESENTACIÓ 8 D’ABRIL 2014:
 “ENTRE TOTS, SALVEM EL MANACOR”; GRAN RIFA CD MANACOR; CAMPUS FUTBOL SETMANA SANTA DIRIGIT PER MIQUEL ANGEL NADAL, amb agraïment especial als pintors Sitges Febrer i Riera Ferrari.
Fuente sportbalear.blogspot.com

Los comentarios están cerrados.