Sports de ca Nostra

ELS CVS FET A SOLLER ES PROCLAMA BRILLANT CAMPIO DE MALLORCA FEMENI EN UN AMBIENT ESPECTACULAR

Dissabte passat es celebrà el Campionat de Mallorca Infantil femení a Son Angelats. Els quatre primers classificats de la lliga regular s’enfrontaven per decidir les dues places finals que donarien accés al Campionat de Balears que es jugarà aquest proper cap de setmana a la UIB organitzat per la Federació Balear de voleibol i el Consell de Mallorca.
 
El dematí s’enfrontaven el primer classificat de la lliga, el CVS Fet a Sóller, contra el quart, el SolArtà. I el segon classificat, l’i2M Cide contra el tercer, l’Alaró.
El primer partit el guanyà l’equip solleric amb certa facilitat per 3-0 davant un SolArtà molt lluitador però que no pogué aturar l’allau de joc atacant de les solleriques. El servei de les de La Vall també funcionà a la perfecció i el partit acabà per la via ràpida.
En la segona semifinal, el Cide s’imposà per 3-1 a un Alaró que juga a bon nivell i que a punt va estar d’adjudicar-se un segon set que hagues duit el partit al tie break. Finalment, les palmesanes s’imposaren, i es citaven en la gran final amb les del CVS Fet a Sóller.
 
AD ALARO – TERCER CLASSIFICAT

I el capvespre començava amb el partit per el tercer i quart lloc entre el SolArtà i l’Alaró. Partit, de nou, igualat, en que les d’Alaró mostraren millor servei i atac que les d’Artà que en els moments claus es mostraren mes imprecises i no pogueren lluitar per la victòria. Finalment, 3-0 per l’Alaró que jugà dos bons partits per acabar amb la tercera posició a la butxaca.

SOLARTA – QUART CLASSIFICAT

I a les 19:00 h es disputava la Gran Final del Campionat de Mallorca entre els dos millors equips de la temporada. L’i2M Cide i el CVS Fet a Sóller.. El muntatge a Son Angelats va ser de gran nivell i el públic assistent va convertir la final i en general, tot el campionat, en una festa del voleibol amb un ambientasso…

i2M CIDE – SEGON CLASSIFICAT
 

El partit no va decebre tot i que les solleriques aconseguiren la victòria per 3-0 amb menys oposició de l’esperada per part de les palmesanes. El servei de les solleriques i la bona feina defensiva que permetia contratacs contundents no donaren cap opció a un Cide que no trobà el seu lloc a la pista en cap moment tot i el recolzament de la nombrosa afició que empenyia des de la grada..

CVS FET A SOLLER – PRIMER CLASSIFICAT
ASPECTE DE LA GRADA ABANS DE LA GRAN FINAL

El darrer punt del partit donà pas a la celebració de les solleriques i a l’entrega de trofeus, que a falta de representants federatius i del Consell, entregà el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sóller, Toni Torres, que no es volgué perdre la cita i que com sempre va ser aprop de l’esport solleric i del volei en aquesta ocasió.

LES SOLLERIQUES CELEBRANT EL DARRER PUNT DE LA FINAL
LES JUGADORES DEL CIDE SALUDANT AL ACABAR LA FINAL
ELS TROFEUS PELS TRES PRIMERS CLASSIFICATS
CVS FET A SOLLER CELEBRANT LA VICTORIA
 
 
 

Així doncs, el CVS Fet a Sóller i l’i2M Cide com a primer i segon classificats de Mallorca es classificaren pel Campionat de Balears que amb els representants Eivissencs i Menorquins es jugarà a la UIB aquest proper cap de setmana.. Molta sort a tots!, vos tindrem informats..
FUENTE CV.SOLLER

Los comentarios están cerrados.