LLORET-SINEU (2-2)REMUNTADA ÈPICA D’UN LLORET QUE MAI VA DONAR EL PARTIT PER PERDUT

7 abril 2014 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

30624Un derbi , sempre Ă©s un derbi , i l’emociĂł sempre està  garantida , fins i tot quan els visitants guanyen per un clar    0-2 . Una primera meitat on el Lloret va ser molt superior , perĂČ  que la sort no li va acompanyar. Dues ocasions molt     clares van poder sentenciar el partit a favor dels locals ,  perĂČ la mala fortuna va privar marxar al descans amb un clar marcador a favor. La segona meitat , va canviar radicalment , ja que en el  minut 1 el Sineu es va avançar de fort xut des de fora de    l’Ă rea i gairebĂ© sense temps de reacciĂł tornava a marcar  de la mateixa manera,  10 minuts desprĂ©s.   PerĂČ diuen que el que la segueix l’aconsegueix , i aixĂ­ va  ser . El Lloret va marcar en el 89 amb una jugada molt ben executada que va finalitzar Kevin , i al 93 Juanmi feia justĂ­cia empatant el partit. Des d’aquĂ­ volem donar les grĂ cies a tota l’aficiĂł , que va estar amb l’equip des del migdia menjant una bona paella    i fent pinya. I com no , a la quĂš tambĂ© va acudir al     Municipal Toni Coll