Sports de ca Nostra

Noticias del C.V. Soller

JUVENIL FEMENI : EL D·TEX SOLLER S’EN DU LA VICTORIA AMB MES FACILITAT DE L’ESPERADAPosted: 25 Mar 2014 01:33 AM PDT

CVS D·TEX SOLLER 3-0 CV ARTA (25-14/25-18/26-24)

Sollerics i Artanencs esperaven el partit amb expectatives, almenys, de poder gaudir d’un bon partit de volei. La classificació dels dos equips, que lluiten per acabar en la tercera plaça final i la derrota sollerica 3-2 en el partit de la primera volta eren indicadors suficients per esperar un bon partit.
 
Però la realitat va ser que les visitants no tengueren un bon dia i des de l’inici es mostraren molt imprecises en tots els aspectes del joc. La recepció i sobretot el servei i l’atac, no funcionà i les solleriques, poc exigides, varen saber jugar els seu partit, controlant en tot moment el joc i el marcador amb avantatges importants en els dos primers sets.

Nomes en el tercer, les d’Artà jugaren a un nivell mes proper al que han demostrat durant tota la competició i comandaren el parcial amb avantatges de 3-4 punts que les solleriques aconseguiren neutralitzar a força de feina defenssiva i d’estar encertades amb el servei. Al final, 26-24 per les nostres i voctòria local, mes còmoda del que s’esperava.
 
 
Durant el tercer parcial, la jugadora sollerica Paula Fuster es va lesionar a un genoll quant va caure desequilibrada en una jugada d’atac. Les primeres exploracions indiquen que es pot quedar en un ensurt i tractar-se nomes d’un esquinç però falta confirmar-ho amb la corresponent resonància per a poder començar el periode de recuperació el mes aviat possible. Molts d’ànims Paula!…
 
Les nostres acaben aquesta setmana la lliga, amb dos partits el proper dijous a Manacor i el divendres a Alaró. A per les dues victòries!!… sort!!

CADET MASCULI : BON PARTIT DELS SOLLERICS A VILAFRANCAPosted: 25 Mar 2014 01:13 AM PDT

CV VILAFRANCA 0-3 CVS CADET MASC. (12-25/9-25/12-25)
 

El cadet del CVS es desplaçà a Vilafranca amb la plantilla infantil reforçada amb els cadets Joan Cànovas i Miquel Colom. El partit va ser de total domini solleric davant un equip de La Vila poc experimentat.

 
Ja en el primer set ja es va veure que pels sollerics no era un partit mes, aprofitant per dur a terme les correccions tècniques i tàctiques treballades durant el darrer mes aprofitant la falta de competició infantil. Les sensacions a la pista foren bones i no es notà gaire la falta de ritme competitiu fent un partit molt seriós en tot moment.
 
En definitiva, una nova victòria per l’equip de La Vall que els permet seguir una setmana mes al cap damunt de la classificació amb 14 victòries i sense conéixer la derrota.
Enhorabona a tot l’equip cadet i agrair l’ajuda dels infantils.
 
El següent partit serà dimecres dia 2 a les 19:15 ha Son Angelats davant el segon classificat, un sempre difícil Artà.
 
Vos hi esperam!!…

INFANTIL FEMENI C : SEGUEIX EL BON JOC DEL CONSTRUCCIONS MARC GALINDO TOT I LA DERROTAPosted: 25 Mar 2014 12:53 AM PDT

CONST. MARC GALINDO SOLLER 0-3 CV PORTOL (16-25/13-25/20-25)

Los comentarios están cerrados.