Resum futbol Base CCE Sant lluis‏

17 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

MG_7119-e1392577059794BVa tornar a rodar la pilota blanca en els camps de joc menorquins amb àmplia participació dels nostres equips de la base amb la curiositat de no haver aconseguit ni un sol empat entre la totalitat dels partits disputats . Destaquen les tres victòries aconseguides per quatre derrotes en el còmput total de partits jugats a excepció dels dos de categoria futbol 5 on el resultat passa a segon pla .

Arrencava L dissabte al Poliesportiu de Ses Canaletes on tant l’equip de Cristian , el CCE Sant Lluís A i el de Castillo , el CCE Sant Lluís B, corrien de nou a la recerca de la pilota que tantes vegades s’escorre i es va per si sol de entre les cames dels més joves de la nostra Entitat . El CE Alaior A per als de Castillo i els seus companys del CE Alaior B per als de Cristian , buscaven en el seu enfrontament directe emportar-se un bon gust de boca d’aquesta novena jornada del Torneig que es porta celebrant any rere any al parqué de Ses Canaletes . Destacar novament l’ímpetu i il · lusió que es reflecteix en la cara dels nois i familiars que cada cap de setmana omplen les grades del Municipal lluiser . Unes trobades on el simple fet de sentir els Messis i Cristianos de casa plena de satisfacció als nascuts l’any 2007 , que segueixen creixent en la seva particular carrera esportiu que acaba de començar .

Mateixa sort per als equips Benjamins de Lluís Muñoz per una banda i Toyo Sastre per un altre. Sendes derrotes en les seves trobades que li s’enfrontaven al UE Sami els primers i ja en la matinal de diumenge a la UD Mahón els segons . Els primers van perdre per la mínima davant els ciutadellencs per un resultat de dos gols a tres amb protagonisme per part visitant de Alastuey que amb tres gols decantar la balança per als verdiblancs . Els tants per part lluisera de Marcos Moreno i Rafa Berenguer no van fer més que posar una mica de chicha al partit que es va dur justament el quadre visitant . Qui pitjor ho van passar, per la diferència final en el lluminó,s van ser els benjamins de Toyo Sastre . La seva contundent derrota per 6-0 davant la UD Mahón frena en rotund el bon fer que fins al moment demostraven els nois en cada partit i setmana rere setmana en els entrenaments . Ni abans eren tan bons ni ara són tan ” dolents” , partits així es troben durant tota la seva vida futbolística , unes vegades a favor i altres en contra . Passar pàgina és el millor remei per a aquesta classe de partits sempre que s’aprengui dels errors comesos .

Si la creu de la jornada van ser els dos equips benjamins , la cara alegre va ser per als dos equips alevins que van comptar per victòria els seus dos partits disputats . En l’Annex de Ses Canaletes , els de Quique Berlinghieri es van emportar una merescuda victòria , tercera consecutiva en sendes jornades , que els fa descansar al capdamunt de la classificació general . El partit va ser trepidant , els seus rivals , el Menorca At . A conseguiar igualar tots els avantatges dels locals , van marcar primer Joan Pons i Aida per als lluisers i García en dues ocasions per als maonesos , però el gol de Marcos Muñoz al 36 servia com a avantatge definitiva fins que en el 44 , Kiko posava l’avantatge que seria definitiva en el marcador .

A la matinal de diumenge , els seus germans grans de l’aleví A, tornaven de Ciutadella amb una victòria per un gol a quatre en el seu enfrontament amb el Dosa CF . La trobada que es va decidir en el tram final va ser trepidant i ple d’ocasions per ambdós equips . Dos gols de Nil Moll en els primers deu minuts de partit semblava posar les coses de cara als de Joshua i Rafa, però el quadre local no es va donar per vençut i un gol d’Álvarez retallava distàncies en el marcador . El partit seguia obert , tot per decidir i molts minuts per davant. La temprança i força defensiva dels blaus va fer la resta , els locals no van aconseguir batre a Isaac en cap ocasió més però en canvi els gols de Xavi i Joan posaven punt final al marcador i manava els tres punts rumb al Municipal de Ses Canaletes .

En categoria Infantil , el conjunt entrenat per Escaño va donar la cara en un d’aquests partits que pot considerar-se de molt nivell . Al davant una UD Mahón que ha d’estar a la zona alta de la taula que va veure com el quadre lluiser s’avançava en la primera jugada del partit en un gol de Javi Hernández només començar el matx . Van aconseguir igualar el matx els maonesos per mediació de Llabrés quan el temps marcava el minut cinc, el partit va començar amb un encert descomunal ja que en el 10 i 11 de partit van tornar a veure porta els maonesos . La trobada tot i l’escassa diferència en el global , es va posar molt costa amunt per al CCE que va seguir buscant anotar un gol que els fiqués en la disputa . Ja en el descompte, un gol en pròpia meta lluisera donava la victòria definitiva a la UD Mahón a un notable partit per part lluisera.

Qui van aconseguir uns merescuts tres punts van ser els pupils de Felip Gornés . Una trobada davant un rival que li va dificultar les coses en tot moment , molt ben treballat tàcticament però amb poca arribada per qüestió de força física però que va estar ficat en el partit fins que Eric al 73 va posar el definitiu 2-0 per al CCE . Abans un gol de Guiem , en el segon temps, posava lleuger avantatge per als cadets que van veure com el seu rival , errava una pena màxima molt bén detinguda per Marc que podia complicar el partit . Gran any el desenvolupat fins al moment pels nois que demostren un excel · lent nivell futbolístic però que pequen de falta de punteria en molts partits .

Un solitari gol de Febrer al 16 , després d’un error en cadena de la rereguarda lluisera va ser suficient per què el  Juvenil de Pedro i Tito aconseguís la segona derrota en dos partits fins ara . La trobada, disputat a la tarda de dissabte , va ser una demostració més d’orgull i sacrifici del quadre Juvenil que està lluitant i competint en tots els partits . El seu rival , actual subcampió de Copa i màxim aspirant al títol de Lliga , va poder doblegar per la mínima a un CCE que tot i les dues derrotes mereixen molt més . Després d’un gran esforç en la segona volta de la Copa estan patint el típic desgast després del sobreesforç realitzat per enganxar-se a la part alta de la classificació . Amb una plantilla curta però amb molt compromís i punt d’honor , donaran molt que parlar en el que queda de Lliga . Equip incansable i amb personalitat té qualitat suficient per vèncer en qualsevol camp , demostrat queda partit rere partit , la sort ha de canviar en un moment o altre , mentre a seguir treballant amb el mateix nivell que fins ara .

_MG_7130_MG_7139 _MG_7140 _MG_7144

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados