Sports de ca Nostra

L’exporter del RCD Mallorca, Miguel Ángel Moyá, estrena el primer programa de Craks Pel MOn (IB3TV 21,30 Hrs)

cracks400x400

Aquest dilluns a les 21.30 hores arriba a IB3 Televisió el nou programa, Cracks pel món, en què coneixerem la vida professional i personal dels nostres esportistes balears de la mà de Carlos Hernández.

Cracks pel món és un espai de proximitat destinat a conèixer el dia a dia de tots els esportistes que viuen i triomfen fora de les Illes Balears, ja sigui perquè han nascut a Balears o perquè han realitzat amb èxit la seva carrera a les Illes.

L’objectiu és conèixer millor als nostres esportistes, però també la ciutat on actualment resideixen. D’aquesta manera sabrem com és el personatge a nivell personal i professional, els seus gustos, els seus llocs preferits, entre moltes altres coses.

Amb aquest programa la televisió autonòmica balear vol fer un homenatge als grans de totes les disciplines esportives que competeixen amb èxit per tot el món. Cal destacar que les Illes són el territori per metre quadrat amb més campions a l’actualitat i a IB3 Televisió us els volem descobrir cada dilluns vespre.

Al primer programa – Miguel Ángel Moyá

Cracks pel món enceta el seu primer capítol amb l’actual porter del Getafe i ex porter del RCD Mallorca, Miguel Ángel Moyá. Nascut a Binissalem, Moyá actualment es troba al millor moment de la seva carrera professional. Amb ell coneixerem com s’ha adaptat a viure a Madrid i ens presentarà a la seva dona i la seva filla. Però també farem un ampli seguiment de la seva carrera des de ben petit.

Competirem amb ell a una carrera de Karts, farem una volta pel centre de la capital i soparem amb un dels seus millors amics, el jugador de bàsquet Rudy Fernández i la seva parella, la model Hellen Lindes.

Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #Crackspelmónib3 i  a www.facebook.com/ib3tv.

 

Los comentarios están cerrados.