Sports de ca Nostra

La Fundaciò de la FFIB se posa en marxa

FFIBAmb l’assistència del president Miquel Bestard, la Fundació recentment creada per la Federació ha reunit els gestors per a elegir els patrons i el Comitè Executiu.

Els objectius de la Fundació, creada simultàniament amb la compra de les instal·lacions de Son Malferit a l’Ajuntament de Palma, són, entre d’altres, ajudar el futbol base amb iniciatives socials, de formació, culturals o solidàries. La seu de la Fundació serà al mateix edifici de Son Malferit, que ha de ser reformat.

Varen assistir a aquesta primera reunió del 2014, el vicepresident i tresorer Manuel López Lacal, el nou secretari, Juan Luis Solano (en substitució de Germán Rodríguez), i els proposats com a patrons, Damià Estelrich, Pere Cladera, Antoni Rigo, Ignacio Martínez, Pep Sansó, i Bartomeu Riera Morro.

A més de nomenar els nous patrons, la Fundació ara constituirà el Comitè Executiu i començarà a decidir les pautes a seguir.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.