Sports de ca Nostra

Prebenjamines Pueblos ; Arta-Ses Salines (1-3)

1512395_610699652336225_594179006_nPartit complicat que tenien els prebenjamins amb la visitat que han fet a Ses Pesqueres l’equip de Ses Salines, lider de la classificació. Els artanencs han aguantat molt bé els dos primers quarts, on els visitants només han aconseguit fer un gol. A partir del descans, els artanencs no han pogut aguantar el mateix ritme que els primers 20 minuts i això ho han aprofitat els visitants per fer dos gol més per distanciar-se al marcador. Els d’Artà han aconseguit acursar distàncies fent l’1 a 3, però res més enfora davant un bon rival, que han fet dos gols més per posar l’1-5 definitiu. Bona primera part on s’ha aguantat molt bé, però la segona els vistants han estat superiors!! web Arta

Los comentarios están cerrados.