Prebenjamines Pueblos ; Arta-Ses Salines (1-3)

24 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Base

1512395_610699652336225_594179006_nPartit complicat que tenien els prebenjamins amb la visitat que han fet a Ses Pesqueres l’equip de Ses Salines, lider de la classificaciĂł. Els artanencs han aguantat molt bĂ© els dos primers quarts, on els visitants nomĂ©s han aconseguit fer un gol. A partir del descans, els artanencs no han pogut aguantar el mateix ritme que els primers 20 minuts i aixĂČ ho han aprofitat els visitants per fer dos gol mĂ©s per distanciar-se al marcador. Els d’ArtĂ  han aconseguit acursar distĂ ncies fent l’1 a 3, perĂČ res mĂ©s enfora davant un bon rival, que han fet dos gols mĂ©s per posar l’1-5 definitiu. Bona primera part on s’ha aguantat molt bĂ©, perĂČ la segona els vistants han estat superiors!! web Arta