Sports de ca Nostra

C.V.Soller ; Juvenil Femeni : EL D·TEX SOLLER TORNA A GUANYAR DAVANT EL CV PORTOL ‏

voley sollerL’equip solleric sumà una nova victoria davant un CV Pòrtol que lluità tot el partit i que s’endugué un primer set en que les imprecisions de les nostres no donaren opció de victoria.L’equip del CVS, dirigit  des de la semana per Albert Ros, jugà un partit de menys a mes en que nomes amb ordre i concentració s’aconseguí capgirar el set perdut inicialment davant les visitants.

Tot i que queda molta a feina a fer, l’entrenador solleric es mostrava satisfet per la predisposició de les jugadores que intentaren durant tot el partit jugar el mes ordenat possible fent la feina que s’havia plantejat durant els entrenaments de la semana pasada cercant solucions i millorant en recepció i atac a mida que avançava el partit.
Finalment, victoria per 3-1 que manté les solleriques adalt d’una classificació en que els quatre primers es disputaran les dues places que donaran accés al Campionat de Balears. La lluita promet ser molt dura durant una segona volta que será molt interessant.
La propera semana les nostres repeteixen partit a Sóller davant el Sagrat Cor a les 17:00 h a Son Angelats.

Los comentarios están cerrados.