Sports de ca Nostra

ELS NOSTRES COMPANYS DANI PÉREZ I CRISTINA FERRER, AL CAMPIONAT DE BALEARS DE KARATE‏

karateEl karateka format en el FÍSICS CIUTADELLA i fins fa uns mesos resident a Barcelona, Dani Pérez, junt amb la seva parella, Cristina Ferrer, participen aquest cap de setmana en el Campionat de Balears de Karate en la categoria sénior; Pérez en la competició de -67 quilograms i Ferrer en la de -61 quilograms.
Els dos karatekas, que ara han agafat el gimnàs d’Alaior, parteixen a Palma de Mallorca amb moltes opcions de pujar al més alt del podi. De fet, els dos competidors ja saben què es guanyar l’Autonòmic.
Per ser a dalt, tant Dani Pérez com Cristina Ferrer hauran de superar karateques de vàlua, com per exemple, en el cas de Pérez, Pedro Román, qui ha estat vàries vegades campió d’Espanya. Mentre, Ferrer tindrà al davant a la mateixa Irene Colomar, segona del món.

Los comentarios están cerrados.