Sports de ca Nostra

CCE Sant LLuis; Resum futbolístic del cap de setmana

la-foto-311Primer partit de competició en aquest 2014 acabat d’estrenar , en la qual el debut del Futbol 5 de jugadors nascuts el 2008 va ser el més destacat del cap de setmana en parcel · la futbolística . L’equip entrenat per Toni Vinent , sota la supervisió de Víctor Pérez , s’estrenava en partit “oficial ” amb els lògics i típics nervis dels seus xavals davant el primer matx de la seva nova vida futbolística . Infinitat de familiars van acompanyar a l’equip a les grades del Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes en un partit en el qual el vèncer era el de menys i que van gaudir com a autèntics jugadors de futbol .

Ja en la categoria F -6 , segueixen sumant minuts i millorant les seves prestacions l’equip de Adri Lorenzo a la 3a . Jornada en el seu enfrontament com a visitants davant el CD Menorca A. Els pupils de Adri segueixen fent al canvi de categoria , rectangle de joc i la novetat d’haver de “viatjar ” per disputar els seus partits. La trobada va estar marcat pel matiner tant dels maonesos abans del primer aturada que avançava als locals . Els nostres van intentar posar-se per davant per aconseguir una victòria que recompensés seu treball setmanal però els blaugranes van ser molt més efectius i van posar massa terra pel mig amb diferents punts que els donaven la victòria final .

En categoria Benjamí , una de freda i una de calenta . La de freda va ser per al conjunt de Toyo que va caure derrotat per 2-0 en la visita al CE Alaior en una trobada de màxima igualtat. Per la seva part els seus germans petits del Benjamí B disputaven com locals un disputat i brillant partit contra el CD Menorca B. Els de Muñoz van aconseguir la segona victòria consecutiva en el seu millor partit de tota la temporada . El conjunt lluiser , en una evident progressió es va imposar per 6-5 a un conjunt blaugrana que va causar gran sensació .

L’altre equip que disputava el seu partit com a local en l’Annex de ses Canaletes era l’Aleví A de Joshua . El seu rival , el CE Ferreries A, va decantar el partit a favor pràcticament sobre la botzina , portant-sa els tres punts de la seva visita Sant Lluís . Una trobada on va poder passar de tot , molt igualat i amb molt de ritme en què l’anar i venir continu a ambdues àrees deixar un partit frenètic . A la matinal de diumenge , era l’Aleví B , el que rebia la visita del Penya Ciutadella B per disputar la 12a jornada de Copa. Una victòria per cinc gols a dos otorgar tres nous punts a un equip que practica un futbol de quilats . Un partit on els de Kike van anar de menys a més , trobant més còmodes a mesura que transcorria el matx . Després de dos derrotes i un empat per tancar l’any , la victòria reforça la moral dels nois .

Qui també va estar a un gran nivell , encara que el resultat pugui mostrar el contrari , van ser els infantils de Josep Escaño . Amb un resultat desfavorable de 0-8 , sembla que el partit va poder ser un desastre , però tant els nois com el cos tècnic , van quedar satisfets pel seu treball i compromís durant tot el partit , més si és te en compta , que es té davant un rival de superior edat en la seva majoria .

La nota agredolça de la jornada va ser per al quadre cadet . Situat per mèrits propis a la part alta de la classificació , el seu rival de diumenge, el Penya Ciutadella , es va dur els tres punts de Ses Canaletes després d’aprofitar dos errors locals . Coses del destí , els de Felipe que es van avançar en el marcador per mediació de Guiem pero no van saber aprofitar que el seu rival , es va bolcar en la segona part a la recerca de la victòria per sentenciar . Els ciutadellencs van estar més encertats , defensant amb ungles i dents en els últims minuts , on els locals van gaudir de diferents situacions per aconseguir l’empat , però la falta d’encert va ser clau en aquests últims minuts .

la foto 31 la foto 41

Los comentarios están cerrados.