Sports de ca Nostra

Voley Liga Balear Masculina y Femenina ; El Portol da la sorpresa y gana al Esporles (3-2) e igualdad entre Bunyola y Cide en Femenino

voley portol En un vibrante partido el Portol derroto por 3-2 al Esporles en un Pabellón a rebosar de gente y que disfruto de un gran partido 29-27/16-25/16-25/25-21/15-13, mientras que en el Femenino hay mucha igualdad entre el Bunyola y el Cide  a sabiendas de que ahora el Cide cuenta con un partido menos que el Bunyola

.

 

femeninoCaptura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 CRONICA PAGINA WEB DEL C.V.PORTOL

Espectacular victòria del nostre equip contra el líder, l’Esporles VC, per un ajustat 3-2, amb els següents parcials: 29-27, 16-25, 16-25, 25-21 i 15-13.

El primer set ha començat molt igualat amb dos equips que lluitaven per objectius molt diferents: els locals per no perdre les opcions de classificació per al play-off, i els visitants per aconseguir-la matemàticament a falta de tres jornades.

A poc a poc l’Esporles CV s’ha anat afiançant al marcador, aconseguint una renda de quatre punts gràcies a un millor servei. Amb un tanteig desfavorable de 17-21 ha entrat en Xavi, que havia començat a la banqueta per no haver pogut entrenar les dues darreres setmanes, i amb la seva aportació hem capgirat el marcador sorpressivament.

El segon i tercer set han estat calcats. L’Esporles CV ha mostrar una gran solidesa al canvi de servei gràcies a bona recepció i una gran aportació dels atacants per les ales. Hem provat de fer canvis de jugadors i de posició i no han donat resultat. Pareixia clara la derrota, ja que mostravem problemes en recepció i en la distribució del joc.

El quart set no podia començar pitjor, amb un 5-0 en contra gràcies al bon servei d’en Joan Perelló. Però una sèrie de fets han permés la remuntada: els canvis de l’equip contrari (a la meitat del set han tornat entrar els titulars, però noltros ja anavem llançats), un millor servei, una redistribució dels nostres receptors

i el resorgiment del nostre colocador, Javi Nieto, que ha començat a demostrar la seva categoria. La determinació en guanyar el partit era tan clara, que en una sola rotació hem aconseguit 20 punts (gràcies als seveis, bloqueigs i la successió d’accions defensives) quan als altres sets no passavem dels 8.

Al definitiu cinquè set, l’Esporles CV, de nou amb els titulars, s’ha avançat al marcador, però en aquest cas, l’equip que mostrava més seguritat al canvi de servei era el nostre, amb recepcions efectives i una bona distribució i selecció dels atacants. Aquest fet, sumat a un bon servei i bloqueig, ens ha permès remuntar i guanyar el partit i donar una passa més de cara a la classificació per al play-off final.

Hem disfrutat de dues hores i deu minuts de partit intens, guanyant als líders i favorits de la lliga, davant un públic que ha tornat omplir el Costa i Llobera com a les millors èpoques del club marratxiner.

 

Los comentarios están cerrados.