Els orígens de l’Atlètic Balears‏

17 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

cid_ii_14301cc95e519491-300x168Acaba de sortir publicat el llibre “Els origens de l’Atlètic Balears (1920-1942). Dels inicis a la fusió,” treball que completa la tasca de recerca encetada fa uns anys amb els dos llibres d’Antoni Salas Fuster. El nou llibre investiga el període de temps pendent de completar: els equips que varen precedir l’equip actual i que, a través de varis processos de fusió, varen convergir en l’actual club. Tot i que jurídicament l’actual club comença la seva singladura a l’any 1942, el llibre redescobreix una línia ininterrompuda que es remunta fins el 1920 amb un detallat recorregut cronològic que acaba desembocant en el club actual.

L’autor del llibre és Manuel García Gargallo (Barcelona, 1973), doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i que ha investigat durant dos anys els principals esdeveniments de fins a cinc clubs: Mecànic FC, Mallorca FC, Balear FC, Athletic FC i Balears FC, tots ells avantpassats de l’actual entitat balearica. El llibre adjunta fins a una cinquantena de fotografies, presidents i juntes directives, competicions, resultats, anècdotes i obre camí per reivindicar la memòria dels protagonistes d’una època avui gairebé oblidada pel pas del temps.

El llibre es pot adquirir a través del següent enllaç:

http://www.lulu.com/shop/manuel-garc%C3%ADa-gargallo/els-origens-de-latl%C3%A8tic-balears-1920-1942-dels-inicis-a-la-fusi%C3%B3/paperback/product-21351029.html

—————————-

Nota del autor:

Acaba de salir publicado el libro ” Los orígenes del Atlético Baleares (1920-1942) . De los inicios a la fusión “, trabajo que completa la labor de investigación iniciada hace unos años con los dos libros de Antoni Salas Fuster. El nuevo libro investiga el período de tiempo pendiente de completar: los equipos que precedieron el equipo actual y que, a través de varios procesos de fusión, convergieron en el actual club. Aunque jurídicamente el actual club comienza su andadura en el año 1942, el libro redescubre una línea ininterrumpida que se remonta hasta 1920 con un detallado recorrido cronológico que termina desembocando en el club actual.

El autor del libro es Manuel García Gargallo ( Barcelona, 1973 ) , doctor en Historia Contemporánea por la Universidad de Barcelona y que ha investigado durante dos años los principales eventos de hasta cinco clubes: Mecánico FC, Mallorca FC, Balear FC, Athletic FC y Baleares FC, todos ellos antepasados de la actual entidad balearica. El libro adjunta hasta una cincuentena de fotografías, presidentes y juntas directivas, competiciones, resultados, anécdotas y abre camino para reivindicar la memoria de los protagonistas de una época hoy casi olvidada por el paso del tiempo.

El libro se puede adquirir a través del siguiente enlace:

http://www.lulu.com/shop/manuel-garc%C3%ADa-gargallo/els-origens-de-latl%C3%A8tic-balears-1920-1942-dels-inicis-a-la-fusi%C3%B3/paperback/product-21351029.html

Comentarios cerrados