Sports de ca Nostra

Noticies CVS ; Resultats y cronicas Fin de Setmana

cv.soller  infantil fem ASENIOR FEMENI : CRUCIAL VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS

El CVS Sóller Tours es manté ferm en la tercera plaça de la classificació només superat pels dos cocos de la categoria, Cide i Bunyola .
El rival, un veterà Esporles que lluita pels llocs d’adalt, va acabar sucumbint al servei i la intensitat solleriques.
Va ser un partit de ratxes on els serveis dels dos equips guanyaven a la recepció. El Sóller Tours colpejava primer i s’emportava el primer set en un disputat parcial per acabar amb un 21-25. En el segon set es va girar la truita i l’Esporles va treure el seu millor joc acompanyat per fins a 12 errors visitants que empatava el partit i feia presagiar un partit llarg , 25-15.

Després del correctiu de l’Esporles en el segon set, les solleriques varen recuperar el seu millor joc, compacte, sense massa errors, per guanyar amb autoritat el tercer parcial 13-25 , i a base de treball i el seriós partit en totes les facetes de les capitanes Maria Acosta i Paula Pinya que es van fer grans en els moments claus per posar el 18-25 en el quart i emportar-se el partit d’una difícil pista.
Maria tornà jugar a un gran nivell a Esporles
El tècnic de CVS es mostrava satisfet : «Molt content amb la victòria i recuperant sensacions , l’equip estava acusant el cansament però s’ha donat la cara en els moments clau. Queda un partit importantíssim de la primera volta per poder seguir adalt i sé que les jugadores ho donaran tot . Toca pensar en el Son Ferrer que està necessitat de victòries i aquí no hi ha rival fàcil».

SENIOR MASCULI : EL BAR SON ANGELATS SOLLER DONA LA CARA DAVANT UN GRAN PORTOLPosted: 09 Dec 2013 11:40 PM PST

BAR SON ANGELATS SOLLER 1-3 CV PORTOL (26-24/19-25/15-25/16-25)

Aquest passat dissabte capvespre es va disputar el partit de Primera Balear de la lliga masculina de voleibol entre el nostre conjunt del Bar Son Angelats Sóller i el potent conjunt de Portol que acabà amb victòria visitant per 1-3.
El partit va tenir de tot, amb fases de bon joc, emoció i sobre tot una gran lluita damunt el parquet. Els sollerics presentaven un equip amb nomes tres jugadors sèniors, quatre juvenils i dos cadets, però això no va ser excusa i des del principi anaren pel partit, contra un equip de Pòrtol amb mes potencial físic i tècnic.

El primer set va ser guanyat pels sollerics i això que va començar amb avantatges del conjunt visitant que oscil·laven entre tres i quatre punts, però fins que s’arribà al 19-24 pels visitants i de forma inesperada una bona ratxa de serveis del jugador solleric Tòfol canviaren el marcador per acabar amb un 26-24.
Els altres tres sets varen ser de domini visitant demostrant ser millor equip damunt sa pista, però els nostres no varen perdre la cara al partit i varen oferir un gran lluita que va divertir al públic assistent i el mes important, que va ser, que els joves jugadors van progressant i agafant experiència que de cara al futur els vendrà molt be.

JUVENIL MASCULI : EL CVS PERFUME’S CLUB ACONSEGUEIX UNA IMPORTANT VICTORIA DAVANT EL SANT JOSEPPosted: 10 Dec 2013 12:02 AM PST

Sant Josep 1-3 CVS Perfume’s Club (18-25/25-20/10-25/24-26)
Els juvenils del CVS Perfume’s Club guanyaren un partit molt important al Sant Josep, que apropa la classificació a la fase final del Campionat de Balears.

Bon partit en general i particularment en segona línea,  alt percentatge en recepció i molt bona actitut defenssiva. En atac molt bona distribució de passe i en general pocs errors tot i el cansament dels jugadors per la càrrega de feina que han tengut aquestes darreres setmanes. A partir d’ara ens dedicarem a la posta a punt per les fites mes importants que han de venir.
Lluis acabà amb els millors percentatges d’atac

No era un partit fàcil perque aquest equip pressiona molt en l’aspecte psicològic, molta tenssiò i agressivitat que aconsegueix, per  moments, desestabilitzar-mos. Pensam que treure aquets moments endavant ens ha de fer mes forts…. enhorabona a tots.

 

Los comentarios están cerrados.