Sports de ca Nostra

CADET FEMENÍ B: SEGONA DERROTA DAVANT UN BON PETRA

ImageProxyPel CV Sóller juagren: Isa Borras, Maria Bisbal, Maria Arbona, Cris Bisbal, Teresa Morey, Marta Valls, Rosa Grancha, Encarna Capó, Sílvia Peña, Paula Llabrés, Sílvia Sánchez i Inés Ballester.
Amb un ambient fred al pavelló, el partit va arrancar molt costa amunt per a les nostres, males recepcions i l’àrbitre pitant uns dobles i una retenció a la col·locadora. Tot i això, la cosa es va compondre una mica i les nines començaren a jugar, però no sense haver de estar molt concentrades en tot moment, doncs les de Petra remataven molt més que els equips contra els que s’havien enfrontat en els tres partits de lliga anteriors.

Fins a aquell partit s’havia jugat sense bloqueig, però a aquest partit si que es va haver de fer feina a la xarxa, i Inés Ballester va complir amb la tasca fent algun bloqueig i tocant molta pilota, molestant així al remat de les locals. Aquesta va ser la tònica de la majoria del partit, on no s’acabava d’arrancar en el joc per part de les nostres, doncs cada vegada que s’apropaven al marcador, hi tornava haver una baixada d’intensitat que deixava en res la feina feta per a remuntar

Només al tercer set, i després d’alguns canvis al conjunt de Petra, es va reaccionar de manera positiva, emportant-se el set les nostres nines per 19-25. Però l’alegria no va durar gaire, doncs el quart set va ser un calc del primer i el segon, i les de Petra acabaren emportant-se el partit per un resultat final de 3 sets a 1.
Aquest dissabte 30 de novembre a les 12:00 ens visita l’AD Alaró, que fins ara no coneix la derrota i que de ben segur els hi posarà les coses difícils a les nostres.

Los comentarios están cerrados.