Baloncesto; CCE Sant Lluis-CB Es Castell (72-51)‏

25 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria:

1ÂȘ-balear-cce-es-castell-001-200x200El CCE Sant LluĂ­s va obtenir la quarta victĂČria devant el CB Es Castell, un equip que no va perdre mai la cara al partit, mostrant-se lluitador i amb un gran esperit competitiu. 7 minuts a cavall entre el segon i tercer perĂ­ode van ser els que van decantar la balança cap els lluissers. Amb aquesta victĂČria la Final a 4 es a la butcaca.

Al CCE Sant LluĂ­s no li va resultar ser un partit cĂČmode, no aconseguia l’objectiu plantetjat amb la presiĂł a tota pista, ja que els grocs aconseguĂ­en ensortir-se de la mateixa sense gaira dificultats. El partit es movia amb un marcador sense gaire diferĂšncies i alternĂ ncies en l’electrĂČnic, 6-10 desprĂ©s de dos triples consecutius dels grocs.

S’entrava en el segon acte amb mĂ xima igualtat, 14-14. Els blaus no podien fer el joc elĂšctric que mĂ©s be lis va, i es vĂšien obligats a jugar en estĂ tic contra la defensa zonal visitant, que mantenia la mĂ xima igualtat, 24-24 a tres minuts del descans. AquĂ­ es va produir el punt d’inflexiĂł del partit. El CCE Sant LluĂ­s va poder correr, i n’Isma i en Sergio donĂ ren la primera aventatge clara en el marcador, parcial de 14-3 abans del descans i els blaus s’en anĂ ven as vestidors amb 11 punts de diferĂšncia.

Tot hi que era dubte per la contractura muscular patida a Alaior, Dani Garcia va poder jugar el partit, mostrant-se recuperat de la lesiĂł.

Un nou parcial de 10-2 desprĂ©s del descans, amb 8 punts del “capi”, mĂ xim anotador blau amb 21 punts, sentenciĂ ven el partit a l’equador del tercer perĂ­ode, 48-29. PerĂČ el CB Es Castell no es va efonsar, ajustant la defensa zonal i no deixant opciĂł als lluissers per sortir en transicions rĂ pides, aço va fer que el marcador no s’eixamplĂ©s mes enllĂ  de la vintena de punts. 55-34 per entrar en el darrer acte del partit.

Un darrer acte en el que molt poc va canviar en la decoraciĂł del partit. A destacar el debut del jĂșnior Josuah Teixidor que va tenir temps de fer un triple en els tres minuts que va jugar.

VictĂČria final, 72-51 que certifica la presĂšncia de l’equip lluisser a la Final a 4. Resta sebre si podrĂ  entrar com a primer i per tant organitzar la final a Ses Canaletes.

Pitu Jiménez s'està convertint en el "rei" de les assistÚncies. Ahi 6 van ser les que va donar el basse blau

Pitu JimĂ©nez s’estĂ  convertint en el “rei” de les assistĂšncies. Dissabte van ser 6 les que va donar el basse blau

Fitxa tĂšcnica

CCE Sant LluĂ­s 72 (14-24-17-17): Josuah 3, Jorge 7, Mateo 2, Pau 4, Dani 6, Cice 6, Carlos 2, Isma 12, Miki 6, Xavi 3, Sergio 21.

20 de 31 en tirs lliures, 23 de 38 en tirs de dos i 2 de 10 en tirs de tres. 37 rebots, 28 defensius i 9 ofensius. 22 faltes personals, una tĂšcnica. El.liminat per faltes Miki Ortiz.

CB Es Castell 51 (14-13-7-17): Arguimbau 15, Barber, Carretero 11, Cuenca 5, Bracho 5, Diaz, Llabrez, 3, Aguirre 2, MartĂ­nez 2, Mas 7.

26 faltes personals, 1 tĂšcnica. El.liminat per faltes personals Aguirre.