Sports de ca Nostra

CARTA OBERTA DEL PRESIDENT DE SE FFIB: 2013, UN ANY HISTÒRIC

00100_0001004708_1_bestMiquel Bestard felicita el Nadal a la família futbolística destacant la compra de Son Malferit com la millor notícia de l’any que acaba.
Arriba el mes de desembre i l’ambient nadalenc convida a fer una ullada nostàlgica a l’any que se’n va. Personalment, el 2013 m’ha deixat un sabor agredolç: per una banda he rebut homenatges que m’han abrumat (el premi Cornelius Atticus del Govern Balear; la Medalla d’Or de l’Ajuntament del meu poble; el meu nom per designar un camp de futbol…); i per altra banda, una sèrie d’inesperades malalties que m’han tengut incapacitat moltes setmanes.
Aquesta manca de salut m’ha fet tocar amb les mans el valor de l’amistat de tantes i tantes persones que m’han fet arribar paraules d’ànim i de solidaritat. Ara que començ a trobar-me millor vull aprofitar per agraïr totes les mostres d’estimació que he rebut i que m’han ajudat a mantenir l’ànim per tirar endavant.
Aquest 2013 que se’n va ha estat un any excel·lent per a la nostra Federació, a pesar de la crisi. Hem tengut rècord de federats i de competicions, i la família futbolística de Balears s’ha mantengut més unida que mai.  Però vull destacar un fet que el fa històric: el Conveni amb l’Ajuntament de Palma que ha propiciat el traspàs de la propietat de les instal·lacions de Son Malferit a la FFIB. La seu de la Federació ja és ca nostra, ja és la casa de tots els federats. Amb l’ajuda de la Federació Espanyola modernitzarem i millorarem aquest patrimoni i crearem una Fundació del Futbol Balear. Tot serà per la comunitat futbolística de les Illes Balears que se pot permetre mirar el futur amb il·lusió i esperança.

Il·lusió i esperança que no poden faltar durant aquestes festes de Nadal.
Molts d’anys a tots!

Miquel Bestard
President de la FFIB

 

Los comentarios están cerrados.