Sports de ca Nostra

Segunda-B ; At.Baleares-A.E.Prat (2-1) Imparables

ATBPRAT7_id239-thumbNico López havia insistit durant tota la setmana que la clau del partit contra el Prat seria marcar aviat. El conjunt del Llobregat, immers en una crisi a tots els nivells, és el penúltim classificat i un dels equips menys golejadors de la lliga. Els plans de l’entrenador blanc-i-blau, idò, no podien començar millor. Florin Andone avançava l’Atlètic Balears al minut 3 en rematar una centrada des de la dreta de Joan Vich. Un autèntic gol de killer del romanès, que s’avançava al seu defensor i copejava la pilota amb el peu, per sorpresa de Toni Texeira, el porter visitant.

Un Atlètic Balears revolucionat es va erigir en amo i senyor del partit, almenys la primera mitja hora. Durant aquests minuts, Thiago per banda esquerra i Florin varen dur el perill a la porteria pratenca. El brasiler ho provà amb un xut fort des de fora de l’àrea i el romanès envià una rematada de cap per damunt del travesser. L’equip, que havia sortit amb Cristian com a únic pivot defensiu, podria haver sentenciat el partit en aquests minuts. De fet, al 23’ arriba el segon. Es tracta d’una jugada que inicia Joan Vich, que obri a la banda, on Ignasi Dalmedo la penja i el mateix Vich remata de cap, tot enviant-la ajustada al primer pal. El porter potablava no es mostrà massa afortunat en aquesta acció.

Amb els dos gols d’avantatge, els blanc-i-blaus es relaxaren i a poc a poc el partit, que es desenvolupa sota una intensa pluja, anà canviant de mans. Els locals cediren terreny i possessió. Al cinc de la represa, el davanter pratenc José Kante, que havia passat desapercebut durant el primer temps, engaltà una pilota franca a la frontal de l’àrea que deixà en inútil l’estirada de Ross. Golàs en tota regla que feia entrar els nirvis a l’afició local. Les entrades de Pedro Capó i Toni del Castillo compactaren l’equip defensivament. El patiment, tota una tradició pels balearicos, va ser present fins al xiulet final. Tres punts més al sac que fan del Balears colíder de la lliga, juntament amb el Llagostera.  www.cdatb.com

Los comentarios están cerrados.