Sports de ca Nostra

Voleybol ; CV BUNYOLA 0-3 CONST. M.MORELL SOLLER (14-25/18-25/31-33)

voley soller cadetsEn la matinada del passat dissabte s’enfrontaven en el pavelló de Bunyola el campió i subcampió de la passada lliga amb jugadores diferents però amb jugadores amb ganes de tornar a estar el mes amunt de la classificació. La victòria va caure de part sollerica per un clar 0-3, però va resultar una victòria molt treballada ja que, tot i la claredat del marcador, les bunyolines no varen posar les coses fàcils a les solleriques.

Els dos primer sets varen ser dominats pel conjunt solleric amb diferències que oscil·laven entre quatre i cinq punts que feia que les solleriques dominessin el joc i el marcador amb un bon joc de les nostres. Però en el tercer set tant les jugadores com l’entrenador visitants es relaxaren i les locals feren el seu millor joc i varem viure un emocionant set que s’apuntaren les solleriques per un interminable 31-33.
Les nostres tornen a jugar dissabte que ve a les 12.00 h a Son Angelats davant el CV Muro.

Los comentarios están cerrados.