Son Gotleu acull la 10km- Ciutat de Palma 2013 – Milla Ciutat de Palma

12 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Trofeos 10 kmUnes 500 persones han participat avui a la cursa 10 km Ciutat de Palma 2013 – Milla Ciutat de Palma,organitzada per l’Institut Municipal d’Esports i el Club d’Atletisme La Amistad – Fisioplanet. Un total de sis categories per a infants i adults, que han omplert els carrers de Son Gotleu, convertits en un gran poliesportiu.

El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i el president del Club d’Atletisme La Amistad – Fisioplanet, JosĂ©  M. Ballesteros han estat els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors.
Durant el matĂ­, s’ha celebrat la 6ÂȘ Jornada Multiesportiva per la IntegraciĂł, especialment organitzada per als infants.
                                                           ____________________________________________________
Son Gotleu acoge la 10km-Ciudad de Palma 2013 – Milla Ciudad de Palma
Palma 12 de octubre de 2013. – Unas 500 personas han participado hoy en la carrera 10 km Ciudad de Palma 2013 – Milla Ciudad de Palma, organizada por el Instituto Municipal de Deportes y el Club de Atletismo La Amistad – Fisioplanet. Un total de seis categorĂ­as para niños y adultos, que han llenado de animaciĂłn, buen ambiente y deporte las calles de Son Gotleu, convertidas en un gran polideportivo.
El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, y el presidente del Club de Atletismo La Amistad – Fisioplanet, Jose M. Ballesteros, han sido los encargados de entregar los trofeos a los ganadores.
Durante la mañana, se ha celebrado la 6 ÂȘ Jornada Multideportiva por la IntegraciĂłn.
IMG_3026      Trofeos Milla

Comentarios cerrados