Sports de ca Nostra

LIGA NACIONAL JUVENIL; DOSA CF-CIDE: TOCA SUMAR LA PRIMERA VICTÒRIA, DE NOU A CIUTADELLA

dosaAmb moltes ganes afronten els homes de Jesús Carretero de la Lliga nacional juvenil el partit de la tercera jornada de lliga que els enfrontarà aquest pròxim dissabte dia 21 de setembre a partir de les 16:30 hores al CIDE de Palma.
El DOSA CF vol sumar ja els primers punts de la temporada després d’haver fet molt prop la setmana pa…ssada contra el SERVERENSE. Altre vegada al Municipal de Sant Antoni, els ciutadellencs reben a un CIDE que és el rei de l’empat i dels zeros: ha empatat els seus dos partits contra MANACOR i PE SANT JORDI i ambdós encontres amb resultat de 0-0.
Per tant, i si hem de tirar mà d’estadístiques, arriba a Ciutadella un equip al que costa marcar gols; però al que en teoria també li està costant fer-ne.

ÀNIMS DOSA CF !!!!!

Los comentarios están cerrados.